dimecres, 12 de desembre del 2007

FIRA DE LLIBRE 2007 A BARCELONA

Fa tres setmanes, el dia 23 de Novembre concretament, vam anar d'excursió a la fira del llibre a Barcelona. Una vegada acreditats, Iolanda (profesora sustituta de la Pepi) ens va encomanar uns petits treballs de cercar informació a les parades expostes. No vam trigar gaire perque nomes era fer unes preguntes i prou.
Com encara quedava bastant per a les 12.00, que era l'hora en que havia de començar la conferencia sobre la contaminació de la industria paperera, vam donar voltes pels "stans".
Hi havien llibres de tot tipus, per a tots els públics i ben organitzats. A més a més hi havia un puesto per a nens petits on feien teatre.
Amb una mica de retard va començar la conferència. Ens van explicar com conseguien disminuir la contaminació a la industria paperera, en la pre-impressió, la impressió, la post-impressió i tot el procediment per a tenir un producte fet amb un suport de paper o semblant amb un powerpoint ben estructurat.
Van sortir varies persones a explicar com ho havien aconseguit això, aquestes persones eren caps d'empreses, representants, gent que savia del tema.

Una sortida bastant interesant